Bekijk tickets

Kort & Laat

Tilt x De Nieuwe Vorst

Ultiem ontspannen, je wereldbeeld verbreden, rimpels tegengaan, somberheid verminderen, en ook nog leuke mensen leren kennen: voor(ge)lezen (worden) is een zelfzorgwondermiddel!

En deze zomer kan het weer, in de tuin van De Nieuwe Vorst. Grijp je favoriete korte verhaal, een lekkere stoel, en geniet van de ondergaande zon, ons kampvuur en de meest bijzondere werelden. Welkom bij Kort & Laat.

Kom lekker luisteren of lees zelf voor - een kort verhaal van je favoriete auteur, of kies spontaan een tekst uit onze bundels en literaire tijdschriften. Zolang een verhaal maximaal 10 minuten duurt, in het Nederlands en geen eigen werk is vinden we alles tof.

Om die ongemakkelijke ‘Wie wil er als eerst?’ te voorkomen, bijt een toffe schrijver of maker iedere week de spits af. Stay tuned om te lezen wie dat vanavond is.

Pay what you want

Voor dit zomerprogramma hanteren we ‘Pay what you want’. Jij bepaalt dus zelf na afloop wat je wilt en kunt betalen. Van elk bedrag, hoe klein ook, worden wij blij en het helpt ons werk van jonge makers te kunnen blijven presenteren. Reserveer je ticket om zeker te zijn van een plek.

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English