Bereikbaarheid

De Nieuwe Vorst ligt in een voetgangersgebied. We zetten alle informatie over waar je kunt laden, lossen en parkeren voor je op een rij.

Laden en lossen

Grote zaal

Laden en lossen gebeurt aan de Girostraat. Tot 11.00 uur is de Girostraat te bereiken via de Willem II-straat. Na 11.00 uur dient er omgereden te worden via Tuinstraat - Langestraat – Korte Tuinstraat - Telefoonstraat. Vrachtwagens langer dan 7 meter en citytrailers moeten contact opnemen met techniek of 013-5328520 bellen.

Laden en lossen gebeurt indien mogelijk binnen, om geluidsoverlast voor de buurt te voorkomen. Als dit niet kan dan dient het laden en lossen met beleid te gebeuren om de overlast tot een minimum te beperken.

Kleine zaal

Laden en lossen gebeurt aan de Willem II-straat naast de hoofdingang. Dit gebeurt zo beheerst mogelijk om overlast voor de buurt te voorkomen. Na het laden lossen moet de auto verplaatst worden naar de Girostraat of parkeergarage.
Als het laden en lossen na 11.00 uur plaatsvindt, neem dan contact op met techniek of bel 013-5328520.

Parkeren voor gezelschappen

Voor de laadpoort is plaats voor 2 personenauto’s of 1 bakwagen. Verder is er in de directe omgeving geen gelegenheid om onbetaald te parkeren. Vanwege brandweervoorschriften mag er tijdens de voorstelling geen voertuig voor de laadpoort staan.
Betaald parkeren kan in Parkeergarage Pieter Vreedeplein (5 minuten lopen van De Nieuwe Vorst). Parkeerkosten zijn voor het gezelschap.

English