Route en parkeren

Hoe je ons kunt bereiken

Theater De Nieuwe Vorst is goed te bereiken met de fiets, auto en het openbaar vervoer.

Locatie

Willem II-straat 49, 5038 BD Tilburg

Openbaar vervoer

Theater De Nieuwe Vorst ligt op slechts tien minuten loopafstand van Tilburg CS. Vanuit het NS-station centrumzijde ga je links de Spoorlaan op. De tweede straat rechts is de Willem II-straat. Na ongeveer 400 meter zie je aan je rechterhand De Nieuwe Vorst. Kijk op ns.nl voor meer informatie over vertrek- en aankomsttijden.

Fiets

Er zijn diverse bewaakte fietsenstallingen in de buurt waar je je fiets gratis kunt stallen. De dichtstbijzijnde is die van Pieter Vreedeplein, ingang te bereiken via de IJzerstraat. Meer info op de site van de gemeente >

Parkeren

De Nieuwe Vorst heeft geen eigen parkeerplaatsen. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parkeergarage Pieter Vreedeplein, op 5 minuten loopafstand van Theater De Nieuwe Vorst.
Neem vanuit de garage de uitgang Pieter Vreedeplein. Als je het plein opkomt ga je rechtsaf richting Tuinstraat. Neem de eerste straat links (Willem II-straat). Na 20 meter zie je aan de rechterkant De Nieuwe Vorst.

Parkeren mindervaliden

Parkeerplaatsen voor mindervaliden in de buurt van ons pand vind je op deze plattegrond van de gemeente. Zoek op Willem II-straat 49 Tilburg. Voor de parkeerplaatsen in de garage van Pieter Vreedeplein geldt een maximale hoogte van 1,90m.

English