Toegankelijkheid

De Nieuwe Vorst is waar mogelijk toegankelijk gemaakt voor mindervaliden. Ons historisch pand heeft helaas ook beperkingen. Lees hieronder de mogelijkheden.

Rolstoelgebruikers

De theaterzalen en het café van De Nieuwe Vorst zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers via de glazen deuren aan de zijkant van het gebouw (links van de hoofdingang). Ook is er een aangepast toilet. We vragen je ons op de hoogte te stellen van je komst, zodat wij hier in de zalen rekening mee kunnen houden.
De bovenverdieping en de kelder zijn helaas alleen bereikbaar via trappen. Ben je slecht ter been of zit je in een rolstoel, neem dan contact met ons op zodat we mee kunnen denken over de mogelijkheden.

Slechtzienden

In De Nieuwe Vorst zijn er geen vaste zitplaatsen. Maak je wens tijdig kenbaar als je vooraan wilt zitten. Dan zorgen wij ervoor dat je als eerste toegang hebt tot de zaal en zelf een goede plaats kunt kiezen.

Slechthorenden

Onze zalen beschikken helaas niet over een ringleiding.

Parkeren mindervaliden

De Nieuwe Vorst heeft geen eigen parkeerplaatsen. Parkeerplaatsen voor mindervaliden in de buurt van ons pand vind je op deze plattegrond van de gemeente. Zoek op Willem II-straat 49 Tilburg. Voor de parkeerplaatsen in de garage van Pieter Vreedeplein geldt een maximale hoogte van 1,90m.

Vragen?

Heb je vragen over de toegankelijkheid van ons pand? Neem contact op via mail of bel met 013 532 85 20.

English