Sfeerbeeld 1

Ticketinfo

Tickets, kortingen, passen

De belangrijkste informatie over het kopen van tickets, betaalmogelijkheden, kortingen en gebruik van kortingspassen.

Ticket kopen

Online

Online kaartverkoop is 24 uur per dag mogelijk via onze webshop tot 30 minuten voor aanvang van een voorstelling. We scannen zowel uitgeprinte kaarten als tickets op mobiele telefoon of tablet.

Online betalen kan via Ideal.
Bezoekers uit België die niet via Ideal kunnen betalen, kunnen contact opnemen via mail of telefonisch, 013 532 85 20.

Aan de kassa

Vanaf 1 uur voor aanvang van voorstellingen geopend.
Betaalmogelijkheden:

  • Pinpas
  • Contant
  • Podium Cadeaukaart
    De Podium Cadeaukaart is bij ons enkel een betaalmiddel, de kaart is niet bij ons te koop. Wij kunnen alleen de fysieke Podium Cadeaukaart verwerken aan de kassa, de digitale versie is helaas niet mogelijk.
  • Cadeaubon De Nieuwe Vorst
    Deze is te koop aan onze kassa. De cadeaubon is alleen inwisselbaar voor activiteiten in en van De Nieuwe Vorst.

Reserveringen

Tickets reserveren is niet mogelijk. Je kunt tickets online of aan de kassa kopen.

Annuleren

Tickets voor onze eigen programmering kunnen tot één dag voor de voorstelling geannuleerd worden, mits de kassa geopend is. Je krijgt dan je geld terug. Wil je dit per bank overgemaakt krijgen? Dan brengen wij € 2,50 administratiekosten in rekening.
Voor programmering van derden kunnen andere annuleringsregelingen van toepassing zijn.


Kortingen

Vroege Vogel prijs

€ 5,- korting op de reguliere prijs bij aanschaf van je ticket tot 4 weken voor de voorstelling plaatsvindt. De Vroege Vogel prijs is geldig op de meeste reguliere voorstellingen met een standaardprijs van € 17,-. Aanbod van derden en enkele uitzonderingen op de reguliere programmering vallen hierbuiten.

Knipkaarten

Met een knipkaart kun je 5 voorstellingen bezoeken voor de prijs van 4. De knipkaarten zijn alleen te koop via de kassa en zijn geldig voor reguliere voorstellingen.

Er zijn 2 soorten knipkaarten:

  • Knipkaart regulier: € 68,00
  • Knipkaart jeugd en film: € 32,00

Studenten en jongeren tot 25 jaar

Studenten en jongeren tot 25 jaar krijgen € 5,- korting op reguliere voorstellingen (normale prijs € 17,-, gereduceerde prijs € 12,-) op vertoon van studentenpas of ID.

Meedoenregeling

Je kunt onze voorstellingen bezoeken via de Meedoenregeling.
Kaarten kunnen vooraf telefonisch besteld worden van dinsdag t/m vrijdag tussen 10 en 12u en tussen 13 en 15u. of via info@denieuwevorst.nl

Korting FHK

Studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten krijgen op vertoon van de studentenpas 50% korting op reguliere voorstellingen.


Passen

VorstVrijpas

Met de VorstVrijpas kun je voor € 120,- een jaar lang onbeperkt naar alle reguliere voorstellingen in De Nieuwe Vorst. De pas kan op elk moment ingaan.
Je koopt de VorstVrijpas bij de theaterkassa of online. Neem bij online aanschaf van de pas een pasfoto mee bij je eerste bezoek. Meld je voor aanvang van de voorstelling bij de kassa zodat we een pas voor je kunnen aanmaken.
Voorstellingen die je wilt bezoeken met je VorstVrijpas kun je via de website op je pas zetten.

We Are Public

Regelmatig kun je voorstellingen in ons theater bezoeken met je We Are Public pas. Met deze pas kun je voor € 18,- per maand tal van voorstellingen gratis bezoeken. Met je pas kun je een week van tevoren online reserveren voor de betreffende voorstelling. Tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling is je plaats gegarandeerd. Deze reserveringsregeling geldt zolang we te maken hebben met beperkte capaciteit vanwege corona.
Kijk op We Are Public welke voorstellingen je bij ons kunt bezoeken.

Podiumpas

De Nieuwe Vorst doet samen met Theaters Tilburg en Paradox mee aan een experiment met Podiumpas. Voor 35 euro per maand kun je naar alle reguliere voorstellingen van bovengenoemde instellingen. Hiermee hopen de deelnemende theaters dat mensen met deze pas vaker naar een voorstelling zullen gaan en ook avontuurlijker gaan kiezen.
Een aantal mensen dat afgelopen jaar naar ons theater en/of Theaters Tilburg is geweest doet mee aan de pilot. Het is momenteel niet mogelijk om een nieuwe pas aan te schaffen. We houden je op de hoogte van de voortgang.