Bekijk tickets

Alleen maar Lieve Jongens (8+)

HNTjong

Alleen maar lieve jongens is een fantasierijke voorstelling vol stoere jongens en zachte mannelijkheid. Hoe hoor je je eigenlijk te gedragen als jongen? In deze muzikale wereld gaat Zeno samen met zijn vaders op zoek naar een moeder. Allerlei moederfiguren, vaders en zoons passeren vol humor de revue.

Fantasiewereld op het keukenblok

Zeno is druk, hij maakt van alles stuk en praat te hard. Zegt de juf. Die zegt dat hij een voorbeeld moet nemen aan de meisjes. Zeno snapt er niks van – misschien komt het wel doordat er bij hem thuis geen meisjes zijn. Hij heeft niet eens een moeder, gewoon twee vaders.
Thuis aan de keukentafel wijst Zeno een van zijn vaders aan als moeder. Zijn vaders hebben aan één blik en de strijd barst los. Ze springen op het keukenblok en storten zich in de fantasiewereld van Zeno. In een zoektocht naar een moederfiguur passeren allerlei soorten moeders, vaders en zonen de revue. Langzaam komt Zeno erachter dat elk gezin anders is en dat er wel honderden soorten jongens zijn.


Na Supernormaal (5+) maakt regisseur Loek de Bakker opnieuw een voorstelling bij HNTjong die de norm bevraagt. Dat doet hij samen met prijswinnend schrijver Casper Vandeputte, die onder andere een Zilveren Krekel ontving voor de voorstelling STOM (10+).

Meer info en credits arrow-right

Regie: Loek de Bakker
Tekst: Casper Vandeputte
Spel: Piet Kooij + 2 andere acteurs
Decor: Janne Sterke

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English