Bekijk tickets

Murf/Murw Magazine launch No. 15

Murf/Murw

Murf/Murw duikt voor het eerst sinds de zomer weer op in theater De Nieuwe Vorst. Aanleiding: de release van het nieuwe juninummer van Murf/Murw magazine!
Met als thema's de Diomede-eilanden en de hofnar, tovert de fanzine op 1 juni haar papieren pagina's tot leven met een mix van muziek, performance, en beeldende kunst.

alert

De voorstelling Hunter wordt afgeraden voor personen onder 16 jaar. 
Het bevat langdurig heftige stroboscopische effecten en verwijzingen naar zelfverwonding, die als schokkend ervaren kunnen worden.

Om 19:00 kun je al terecht in de kleine zaal voor de Murf/Murw expositie. De rest van het programma start om 20:00 en is nog volop in de maak. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Programma:

  • Introductie van de thema's Diomede Islands + Court Jester
  • Performer Courtney May Robertson - Hunter

De nar kan je een spiegel voorhouden waardoor je niet kunt ontsnappen aan de ongezouten waarheden over jezelf en de wereld. Op deze manier laat hij niet alleen de vleierijen horen maar zorgt er ook voor dat schaduwkanten belicht worden. Zijn functie is om alles gezegd te laten worden.

Geïnspireerd door horror, BDSM en melodrama schildert Courtney May Robertson een beeld waarin het groteske, seksuele perversie en overdaad triomfantelijke symbolen worden voor lichamelijke autonomie en empowerment.

0601 Hunter staand

Toeschouwers worden uitgenodigd om een ruimte te betreden waarin de rigide tweedeling tussen afstoting en aantrekkingskracht verdwijnt. Courtney is ervan overtuigd dat wanneer schaamte wordt overwonnen de viscerale emotie van walging, die doorgaans wordt geassocieerd met afkeer, het vermogen heeft om te transformeren in paradoxale intrige. Voortgestuwd door een industriële soundscape gecomponeerd door 'Acidic Male', omarmt HUNTER zelfvernietiging als een daad van zelfbehoud.

quote
‘In de kern gaat HUNTER over gevaarlijk obsessief verlangen. Het soort bedwelmend verlangen dat je bij de keel grijpt, je vastpint en je leven neemt; en je laat het je vernietigen terwijl je geniet van elke seconde.’
- - Courtney May Robertson

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English