Bekijk tickets

Moord in De Nieuwe Vorst

The Flying Rockets

Schuilt er een rechercheur in je? Ben je goed met puzzels en codes? Kun je logisch nadenken? Dan zou je weleens de moord op kunnen lossen. Een inmiddels beproefd en succesvol concept: probeer er met een team van minimaal vier en maximaal zes personen achter te komen wie de dader is. Een soort Cluedo en Escaperoom in één. Het spel is avondvullend, je zit aan tafel en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone. Durf jij het aan?

The Flying Rockets

Er is een moord gepleegd op Tommy de Vries, hij is 27 jaar geworden. Tommy was de drummer van de populaire pop-band The Flying Rockets. Hij is gevonden in zijn kleedkamer in Theater De Nieuwe Vorst na een repetitie. Samen met zijn andere bandleden waren ze druk bezig met de voorbereidingen op hun wereldtournee. Na een aantal verklaringen is het ons gelukt een viertal verdachten op te stellen. Aan jullie de taak de moordenaar van Tommy de Vries te vinden!

Cluedo en Escaperoom in één

Teams

Je kunt je inschrijven met 2, 3, 4, 5 of 6 personen. Inschrijvingen van 2 of 3 personen combineren we tot teams die groot genoeg zijn om te spelen.
Wil je meedoen, maar kun je niemand vinden die mee wil? Stuur dan een mail naar info@denieuwevorst.nl. Dan kijken we of we een plek voor je hebben in één van de teams.

Moord Mysteries is een inmiddels beproefd concept van Create Studios

Ben je al vaker geweest en weet je niet meer zeker of je dit thema al een keer hebt gespeeld? Stuur dan een mail naar info@createstudios.nl.

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English