Bekijk tickets

Mondo Perfetto

Corpo Maquina

Mondo Perfeteto is een stroom van geluiden, bewegingen, kleuren en texturen. Een mix van golven en impulsen. Niet-lineaire verweven tijd. Monumentale gebaren ontmanteld in stappen en ritmes. Hout, huid, stoffen, wol, akoestiek. Een kerkachtig theater, een plek van rituelen.

alert

Let op: deze voorstelling speelt op locatie.
De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt.

Waar we samenkomen om te overpeinzen, op zoek naar een pad.

Guilherme treedt zelf op als danser, samen met de Zweedse danseres Julia Nielsen. In een open en gedeelde ruimte ontrafelt Guilherme diep in het lichaam verborgen intenties en probeert hij het ‘wat’ met het ‘waar’ te verbinden. Strategie hierbij is om alle elementen van zijn werk -aanwezigheid, gedachten, verbeelding, dans, muziek- te benaderen als vibraties. Trillingen die ingezet kunnen worden om de scherpe randen te vervagen van de grenzen waarmee we onszelf in ons hoofd scheiden van elkaar en van de dingen om ons heen. Zo ontstaat een oproep tot eenheid binnen een door onszelf veroorzaakte, verstrooide werkelijkheid.

Percussionist Pedro Paixão, live op de marimba vult de ruimte met muziek van Bach. Met de marimba brengt hij de verborgen vibraties onder deze befaamde composities aan de oppervlakte.
Hij speelt de volgende Bach-composities:
– Cellosuite nr.1 in G groot BWV 1007
– Cellosuite nr.5 in C klein BWV 1011
– Chaconne uit vioolpartita nr.2 in D klein BWV 1004


Pay What You Want

Heel december en de eerste week van januari bepaal jij je eigen ticketprijs. Voor veel mensen is de (financiële) drempel om cultuur te bezoeken (te) hoog en daar hopen we met onze Pay What You Want-maand een beetje verandering in te brengen.

Je koopt een ticket via de site. Daar kun je kiezen uit een aantal prijzen, variërend van XXS (1,00) tot XL (36,00).
M is onze reguliere prijs (18,00), en S onze reguliere prijs voor jeugdvoorstelling (€ 9,00). Jij kiest de prijs die het beste bij jouw situatie past.
Klik hier voor meer informatie.

Meer info en credits arrow-right

Choreografie Guilherme Miotto, dans Julia Nielsen, Guilherme Miotto, muziek Pedro Paixão, vormgeving en kostuums Anne Habermann, Lichtontwerp Erik van de Wijdeven, dramaturgie Moos van den Broek, repetitor Varenka Theunynk, productie Corpo Máquina Society.

Delen

  • email
  • whatsapp
  • twitter
  • facebook
  • linkedin
English