Huisgenoten

In het pand van Theater De Nieuwe Vorst is een aantal bedrijven gehuisvest.

N.A.R. Een nieuw radiostation in Tilburg, zendt vanaf nu uit vanuit de kelder in De Nieuwe Vorst. NAR prikkelt je brein met muziek, live sets, talkshows en meer: 24/7.

This is not a show van choreografe Katja Heitmann met een uniek talent om het publiek op een verrassende en mysterieuze manier bij haar werk te betrekken. Ze stond o.a. in De Nieuwe Vorst met Motus Mori, museum van de uitstervende lichamelijke beweging.

Amber & Pien houden niet van vergaderen, van het maken van notulen of flauwe koffie. Tillen of parkeren nergens iets naartoe en schuiven niks op de lange baan. Ze denken en bedenken, fiksen en ritselen, vinden kieren en versieren die.

Festival Circolo is het meest veelzijdige, internationale circustheaterfestival in Nederland. Het festival biedt een toonaangevend, exclusief en toegankelijk programma met (inter)nationale circusproducties die nog niet eerder in Nederland te zien waren.

Vloeistof is gespecialiseerd in het ontwikkelen van performances waarin de ervaring van het publiek een essentiële rol speelt.

House of Nouws zijn zeven brutale moralisten die samen theater maken vanuit drie artistieke uitgangspunten: een streek uithalen met het publiek, een hype ontrafelen en een show geven.

Tilt laat de letteren leven. Voor publiek en voor schrijvers. Tilt moedigt schrijvers aan om zichzelf te ontwikkelen en te presenteren aan het publiek.

Pop Up Cinema is een platform voor film en reflectie. Ze maken geëngageerde programma’s waarin film het vertrekpunt vormt voor dialoog, debat of lezing.

Boy Jonkergouw Producties produceert en ontwikkelt voorstellingen en festivals.

Appspecialisten helpen je om je app succesvol te maken.

Stooseflow laat de bouw en techniek soepeler en effectiever functioneren, door ze te helpen met bedrijfsprocessen en software. Van het inzicht geven in bedrijfsprocessen met waar software kan ondersteunen, tot het koppelen en maken van software waarmee graag wordt gewerkt

IVA Onderwijs Praktijkgericht en vraaggestuurd onderzoek en advies op het snijvlak van wetenschap en praktijk: dát is waar IVA Onderwijs voor staat.

Rooftop Rumour maakt zich hard voor een grote daktuin in Tilburg.

Iris - Oog voor Tekst is een ervaren tekstschrijver die jouw ontwerp snel, helder en professioneel oppikt. Voor interviews, reportages, klantcases, (eind)redactie en meer.

Sophie Tooten maakt video’s voor het bedrijfsleven in de commerciële en maatschappelijke sector, onderwijs en cultuur. Daarnaast maakt ze documentaires in eigen beheer, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Heal Design staat voor Humanity, Environment and Love. Met interieurconcepten en -ontwerpen verhogen ze een gevoel van welbeing.

Samen met het Activeringshuis ontwikkel je tot de beste versie van jezelf.

English